Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد حسین قربانی رئیس مجمع نمایندگان گیلان گفت: گیلان از استان های بیکار کشور است و توسعه نوغانداری می تواند اشتغال گیلان را رقم بزند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد حسین قربانی امروز در نخستین همایش ملی ابریشم ایران در تالار دانشگاه گیلان با بیان اینکه گره خوردن این همایش با یک مرکز علمی قابل تقدیر است، اظهار کرد: اگر دانشگاه با صنعت گره بخورد در ابتدای مبنای توسعه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تولید، کشاورزی و صنعت هر کدام به یک سمت و سویی در گذشته در حال حرکت بود، افزود: اینکه از توانمدی های دانشگاهیان برای سیاست گذاری توسعه نوغانداری استفاده می شود باید گفت در آینده شاهد رونق آن خواهیم خواهد بود.

رئیس مجمع نمایندگان گیلان با بیان اینکه گیلان خاستگاه ابریشم ایران بود، گفت: صنعت ابریشم باید به مراکز علمی و دانشگاهی پیوند بخورد و باید مجددا صنعت ابریشم به روال گذشته خود برگردد.

نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی با بیان یانکه اکثر پیله های ابریشم در گیلان به چله ابریشم تبدل می شده، گفت: سه کارخانه ابریشم کشی در گیلان وجود داشت اما متاسفانه با عدم واگذاری به بخش خصوصی همه ی آنها تعطیل شده اند.

نائب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان یانکه سیاست گذاری ها توسعه نوغانداری باید از سوی وزارت کشاورزی صورت بگیرد، بیان کرد: هیچ تحرکی از سوی مراکز تحقیقاتی نوغانداری گیلان دیده نشده است و متاسفانه همه ی مراکز تحقیقاتی گیلان متهم به عدم تحرک هستند.

قربانی با تاکید به اینکه مراکز تحقیقاتی نباید به دور خود دیوار بکشند، گفت: به حول قوه الهی چندین مرکز تحقیقاتی در گیلان مستقر هستند و باید با ارتباط گیری موثر با مراکز علمی و صنعتی اقتصاد کشور و استان را به حد مطلوب برسانند.

وی با بیان اینکه ابریشم می تواند تحرک خوبی در حوزه اشتغال گیلان ایجاد کند، بیان کرد: گیلان از استان های بیکار کشور است و توسعه نوغانداری می تواند اشتغال گیلان را رقم بزند.

نماینده مردم آستانه اشرفیه با بیان اینکه مجلس آمادگی افزایش تعرفه ابریشم به صد در صد را دارد، گفت: خوشبختانه آمادگی منع واردت از سوی جهاد کشاوئری وجود دارد و می توان مسئولان وزارتخانه را در این سیاست گذاری ها قانع کرد.

رئیس مجمع نمایندگان گیلان با بیان اینکه باید سیاست گذاری مدون برای وزیر جهاد کشاورزی در سفر قریب الوقوع به گیلان داشته باشیم، گفت: در دهه های گدشته ۲۰ هزار تن پیله تر ابریشم در خیابان های منتهی خرید مراکز پیله از استان های شمالی حضور داشتند اما این مقدار از تولید به یک هزار تن تقلیل یافته است.

نائب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نهال کاری توت در گیلان از اقدامات خوب مراکز مرتبط به توسعه نوغانداری است، گفت: گیلان راهی جر کشاورزی، صنعت و گردشگری با توجه به ظرفیت گیلان ندارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۳۲۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم

حیدریان فر گفت:دنیای مجازی به دنبال یکسان سازی فرهنگ هاست که متاسفانه باعث از بین رفتن بخشی زیادی از بافت فرهنگی و قومیتی میشود.

حیدریان فر مشاور و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو _ زهره عرب زاده در رابطه با چالش‌های نوجوانان در شهر‌های جنوبی کشور اظهار داشت: متاسفانه در جنوب کشور به دلیل بدی آب و هوا والدین بیشتر ساعت‌های روز را با فرزندان خود در خانه سپری میکنند و فضای مناسب برای بازی را ندارند و همین مسئله باعث میشود که کودکان و نوجوانان بیشتر زمان خود را با فضای مجازی پر کنند.

متاسفانه دنیای مجازی هم نمایانگر دنیای پر زرق و برقیست که با دنیای واقعی تفاوت زیادی دارد و کودکان و نوجوانان هم به انداره بزرگسالان توانایی درک این موضوع را ندارند.

وی افزود: دنیای مجازی به دنبال یکسان سازی فرهنگ هاست که متاسفانه باعث از بین رفتن بخشی زیادی از بافت فرهنگی و قومیتی میشود.

حیدریان فر ادامه داد: بهترین راه حل ایجاد فضای بیشتر برای بازی و فعالیت کودکان و نوجوانان است. فضا‌های سرپوشیده‌ای که به دور از گرما و آلودگی باشند که بچه‌ها بتوانند مقداری از زمان خود را به فعالیت در مکان‌های مناسب بپردازند.

حیدریان فر با اشاره به دوزبانه بودن کودکان در شهر‌های جنوبی کشور هم گفت که این امر میتواند بر کیفیت یادگیری و تعامل کودکان تاثیر بگذارد که بهترین راه حل همگام و هماهنگ بودن محتوای آموزشی با فرهنگ آن قومیت باشد.

دیگر خبرها

  • برگزاری جشن کارگری شهرداری سمنان با نام «سپاس کارگر»
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • رسانه‌های جهان اسلام باید به خوبی خروش عواطف انسانی در حمایت از مردم غزه را به تصویر بکشند
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • گردشگری ایران در مسیر جاده ابریشم
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • لزوم توجه به توسعه باغات زیتون در شهرستان رودبار